Arreplega dorsals 2021 i últimes instruccions

Encara que la pandèmia la tenim quasi superada, no hem d’abaixar la guárdia, per la qual cosa enguany hem habilitat un sistema de cita prèvia per a arreplegar el teu dorsal, la teua bossa del corredor i evitar aglomeracions.

Entra en el següent enllaç amb el teu DNI i el teu localitzador (sinó ho tens en el mateix enllaç podràs demanar-ho) i reserva quan preferixes arreplegar el teu dorsal, o delega en un familiar o un amic l’arreplega:

IMPORTANT ! No s’entragará cap dorsal a una tercera persona si el titular del dorsal no ho ha autoritzat en l’aplicació de cita prèvia.

Podràs arreplegar el teu dorsal i la teua bossa del corredor el divendres o dissabte en l’hora que tries, en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx (accés obligatori amb màscara).

  • Franges horàries cita prèvia:
    • Divendres 8 d’octubre de 17:30 a 20:30 hores.
    • Dissabte 9 d’octubre de 10:30 a 20:30 hores.

Si acudixes sense cita és possible que no pugues retirar el teu dorsal en eixe moment si hi ha gent, així que reserva la teua cita amb antelació.

Si no pogueres vindre divendres o dissabte, també podràs arreplegar el dorsal el dia de la carrera en la zona d’eixida fins a 1 hora abans del començament de la carrera , en este cas realitzant una cua, amb distància de seguretat i màscara. No és possible reservar hora per al diumenge.


Presentant el teu dorsal en el Parking SABA de Porta de la Morera (davall Centre de Congressos) o en el parking SABA de Traspalaci tindràs una hora gratuïta el divendres 8 o dissabte 9, per a poder arreplegar el teu dorsal sense preocupacions.

Per favor, mantín en tot moment la distància social amb els altres corredors i amb els voluntaris, i usa màscara en les cues.

Recorda que la carrera comença a les 10:00 h en punt, i que sempre és bona idea arribar amb suficient anticipació per a aparcar fàcil.

El día de la carrera, aconsellem aparcar en la Universitat Miguel Hernández.

Enguany cal estar en el box d’eixida abans d’allò més habitual, per a evitar aglomeracions i recorda que és especialment important arribar prompte si vols deixar la teua motxilla en el guarda-roba.

Recorda que enguany en el box d’eixida has de portar la màscara posada fins que passes per l’estora d’eixida, i també que has de posar-te la màscara quan arribes a meta i transites per la zona postmeta, on has d’evitar quedar-te parat i formar aglomeracions.

Planifica bé la teua carrera i busca el teu ritme. Tenim més de 500 voluntaris per a ajudar-te, des dels dies previs a la carrera i, pel seu lloc, durant la pròpia carrera.

En carrera, cada 5 kms tindràs un punt d’avituallament amb entusiastes voluntaris disposats a alleujar el teu set. No t’aclapares per a agafar l’aigua, hi ha per a tots i amb voluntaris distribuïts durant molts metres perquè no hi haja aglomeracions.

Intenta depositar els envasos en els contenidors per a reciclar i per a no entorpir als corredors que arriben darrere teu.

El treball ja ho tens fet així que concentra’t a fer la teua pròpia carrera i disfrutar cada quilòmetre.

Tindrem molts fotògrafs en diversos punts del recorregut, així que prepara el teu millor somriure perquè, en qualsevol moment, et caçarem 🙂