9a DivertiMarató

AJORNADA – DivertiMarató

Inscripcions
Es requereix inscripció gratuïta perquè els participants s’incloguin en l’assegurança d’accidents de l’activitat, i així ens divertim amb seguretat.

30 activitats esportives i lúdiques gratuïtes, incloent esports inclusius per a nenes i nens de fins a 12 anys, i també per a persones amb discapacitats de qualsevol edat. Tots ells tindran l’oportunitat de gaudir fent esport en el Palmeral més gran d’Europa.

Les carreres per als nens fins als 7 anys seràn al matí i les carreres per a nens d’entre 8 i 12 anys seràn a la tarda


Organitzat

Entitats col·laboradores

Activitat solidària

Com és habitual en la Mitja Marató d’Elx i en les seves activitats associades, la solidaritat és una de les nostres màximes; en aquest cas li demanem com a registre (no obligatori) l’aportació de 1Kg d’aliments no peribles, o material d’higiene (sabó, gel, bolquers, pasta de dents, etc.), que es lliurarà el dia de la Divertimarató a la tenda de l’Associació Dar, rebre i estimar ( responsable de la gestió posterior entre famílies en risc d’exclusió social i menjadors socials).

Proporciona aliments no peribles i/o productes domèstics, i amb el seu dibuix solidari participa en el concurs “PINTAILUSIONES“.

La recollida d’aliments es durà a terme durant la Fira del corredor, DivertiMarathon i el dia de la mitja marató.

Posi’l en el seu diari! No et perdis el partit més divertit de la mitja marató!


No és necessària la inscripció