Entitat solidària – DYA ELX

LA MITJA MARATÓ MÉS SOLIDÀRIA

La Mitjana Marató Internacional Ciutat d’Elx, sempre ha tingut un fi social i així ho ha demostrat en cada edició amb les seues aportació a diferents fins i associacions.

DYA ELX , serà l’entitat solidària que rebrà esta edició 1 EUR per cada corredor que arribe a meta, destinant la recaptació a l’adquisició d’una cadira eruga o ‘salvaescales’ , dins del programa de Benestar Social “Sal de Casa “Actívate”.

Moltes persones que pateixen mobilitat reduïda no només troben problemes d’accés a l’entorn públic, sinó que també aquestes barreres poden presentar-se en l’espai domèstic, per exemple, en el moment de pujar unes escales o baixar-les. Per facilitar el benestar d’aquest col·lectiu les regidories d’Esports i Drets Socials s’han unit per una bona causa al costat de la Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx.

DONACIÓ SOLIDÀRIA

A més de l’aportació efectuada per La Mitjana Marató, totes aquelles persones que vullguen col·laborar amb l’entitat solidària de la prova, poden fer-ho a través de l’apartat següent:


Dorsal Solidari


Com a agraïment per la teua aportació solidària podràs arreplegar en la Fira del Corredor la mateixa camiseta que entreguem als nostres participants.