9ª DivertiMarató

Data: Dissabte 14 de març 2020.
Horari: 16:00 h / 20:30 h.
Lloc: Passeig de l’Estació, Parc Esportiu i Parc Municipal.

INSCRIPCIONS ENCARA NO OBERTES

Inscripciones:
La inscripció gratuïta és necessària pera que les persones participants estiguen incloses en l’assegurança d’accidents de l’activitat, i així ens divertim de manera segura.

30 activitats esportives i recreatives gratuïtes, incloent esports inclusius per a xiquetes i xiquets de fins a 12 anys, i també per a persones amb discapacitat de qualsevol edat. Tots ells tindran l’oportunitat de gaudir fent esport en el Palmerar més gran d’Europa.


Organitzen

Entitats col·laboradores

Activitat solidària

Com és habitual en la Mitja Marató d’Elx i en les seues activitats associades, la solidaritat és una de les nostres màximes; en aquest cas us demanem, com inscripció (no obligatòria), l’aportació de 1Kg d’aliments no peribles, o material d’higiene (sabó, gel, bolquers, pasta de dents, etc.), que s’entregarà el dia de la Divertimarató en la carpa de l’associació “Donar, Rebre i Estimar” (encarregada de la posterior gestió entre famílies amb el risc d’exclusió social i menjadors socials).

Aporta aliments no peribles i/o productes de llar, i amb el teu dibuix solidari participes en el concurs “PINTAILUSIONES”.

La recollida d’aliments es realitzará el día de la Fira del Corredor, DivertiMarató i el día de la Mitjana Marató.

Anota-ho en la teua agenda! no et perdes la festa més divertida de la Mitja Marató !


INSCRIPCIONS ENCARA NO OBERTES